تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

کارشکنی آمریکا برای فعال نکردن اینستکس

برونو لی مایر، وزیر دارایی فرانسه گفت قدرت‌های اروپایی تحت فشار شدیدی از طرف آمریکا قرار دارند تا کانال تجاری پیشنهادی خود را با ایران کنار بگذارند و تسلیم اولتیماتوم های تهران نشوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 22
کد خبر: ۱۱۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر ، وزیر دارایی فرانسه گفت قدرت‌های اروپایی تحت فشار شدیدی از طرف آمریکا قرار دارند تا کانال تجاری پیشنهادی خود را با ایران کنار بگذارند.

 

انگلیس ، فرانسه و آلمان که به همراه آمریکا ، چین و روسیه قرار داد برجام را امضا کرده بودند مصمم هستند نشان دهند می‌توانند خروج سال گذشته آمریکا از این قرارداد را جبران کنند.

 

اروپا سعی می‌کند یک کانال تجاری مخصوص به عنوان اینستکس بر پا کند ولی هنوز عملیاتی نشده است.

 

لی مایر گفت:«بله، فشار آمریکا وجود دارد. این مورد بسیار هم قوی و مستقیم است. فشار بر مقامات سیاسی وجود دارد. دولت ها و تمام کسانی که درگیر این موضوع هستند».

تنش ها بین واشنگتن و تهران در این ماه بالا گرفته است. آمریکا می‌خواهد متحدان اروپایی‌اش از سیاست حداکثر فشار آن علیه ایران حمایت کنند و ایران را با تحریم های جدید بر سر میز مذاکره بیاورند.

 

ایران اروپایی ها را متهم کرده کاری برای نجات برجام انجام نمی‌دهند.

لی مایر گفت علاوه بر فشار آمریکا، تهدید های روزانه ایران برای خروج از برجام هم ایجاد کانال تجاری را سخت‌تر می‌کند.

 

وی گفت ایران به طور مداوم تهدید به نقض قرارداد می کند و این کار احتمال ایجاد تجارت را تسهیل نمی‌کند.

ایران قدرت های اروپایی را تهدید کرده اگر تا 60 روز صادرات نفتش افزایش پیدا نکند، بخش های مهمی از این قرارداد اتمی را زیر پا می‌گذارد.

لی مایر گفت من فکر نمی‌کنم اروپا تسلیم یک التیماتوم شود.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار